Others

SUP är en aktivitet som har blivit mycket uppmärksammad i Europa och särskilt i Sverige. SUP fungerar som så att en person står på en paddelbräda och har en paddel som färdmedel.
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddleboard i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.How To Stand Up Paddle Board | Beginners Guide | Isle Surf and SUP
SUP Board
För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja rätt paddelbräda. Upplevelsen skiljer sig stort med SUP om du har valt en paddelbräda som är till för din SUP aktivitet. SUP finns både som uppblåsbar eller i komposit. Varianterna är liknande varandra, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddelbräda är tillverkad för högre hastighet, är glidanpassad och är fördelaktig om du vill undvika att blåsa upp din paddelbräda varje gång och vill ut på vattnet direkt. Den stora fördelen med en uppblåsbar paddelbräda är att den är enkel att förvara och att du kan ta med den överallt och testa på nya vattendrag när du reser https://stockholm-sup.se.
SUP – SUP Yoga
Det finns olika typer av SUP och med den smarta paddelbrädan är möjligheterna stora att göra mer än att bara paddla. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är en ny form av yoga på en paddle. Träningsformen SUP Yoga är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
Paddle Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. För att upptäcka och njuta av Stockholms skärgårdar har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. SUP är en upplevelse som är till för både unga och gamla och som skapat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddle en upplevelse som passar för både nybörjaren och experten.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*