Others

Ansiktsbehandling Kungsbacka

 

Ansiktet är den delen av kroppen som utsätts regelbundet för nya utmaningar. Faktorer som klimat, kyla, hetta och sol påverkar ansiktet varje dag. Förutom klimatet påverkas även våra ansikten av ålder, stress och hur vi lever. Hos Jessica Hudvård och ansiktsbehandlig erbjuder jag ett flertal olika ansiktsbehandlingar och hudvårdsbehandlingar för att du som kund ska känna dig trygg i valfriheten att välja en kur som passar just dig. Hudmottagning ligger i Kungsbacka nära havet och stranden i Onsala. Jag erbjuder dig en fri konsultation som legitimerad hudterapeut för att du och jag tillsammans ska använda oss utav en ansiktsbehandling och metoder som passar ditt behov och din hudtyp.

Vad är fördelarna med att göra en ansiktsbehandling?

Det finns många orsaker till att göra en ansiktsbehandling. Det kan vara skönhetsfel, för att pigga upp eller att motverka åldersförändringar för att välja några exempel. En ansiktsbehandling är i grund och botten till för att rengöra ansiktet och behandla huden. Ansiktsbehandling hos mig på Jessica Hudvård ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och ett finare lyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling. Efter en ansiktsbehandling löper du mindre risk för bakteriebildningar i dina porer och din hy stärks och får ett lyft.

Ansiktsbehandling acne

Acne är ett ihållande problem som många vill bli av med utan att använda varken medicin eller kirurgiska ingrepp. Framsteg har gjorts i behandling av acne och det är dessa alternativ som finns i mitt utbud på Jessica Hudvård där jag erbjuder hudbehandling acne. Ansiktsbehandling Kungsbacka är till för både inflammerade och icke-inflammerade tillstånd av acne. Behandlingen öppnar upp tilltäppta porer och verkar effektivt mot det utsatta området av acnebesvärad hud. Till behandlingen finns alternativet att kombinera hudbehandling acne med Alkaline Wash som löser upp döda hudceller och som är effektiv mot ärrbildningar som kan uppstå vid långvarig acne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *